The day the earth stood still....

Vilken skit film!Jag bara kände att jag var illa tvungen att recensera den här filmen jag å madde var och kollade på igår. Jag har två ord: inte bra!!! Vi trodde ändå att den skulle vara underhållande med massa coola specialeffekter, å kanske om vi hade tur en fungerande handling, men icke. Jag brukar i vanliga fall gilla sci-fi filmer, men detta var det sämsta jag sett sedan Cloverfield.

Any way, kvällen var ändå super mysig, jag och madde möttes upp i stan efter jobbet och gick och hämtade våra biobiljetter. Å våra magar kurrade rejält vill jag lova, vi bestämde oss för att gå till Barbeque Steakhouse & Bar,(gamla Kickis).

Det var väldigt mycket folk och vi fick vänta ganska länge på maten, men vi blev varnade för det redan i dörren så det var proffsigt=) Men åhh vad det det var värt det när vi väl fick maten yummie!!!! Sjukt mysigt ställe som jag starkt rekommenderar.

Så slutsatsen maten får en stark 4, å filmen får en svag 2. Jag å min "sweet-pie" hade så sjukt roligt till och från bion med vår sjuka humor haha!!

Vet ni vad jag vill ha just nu!!! Alice klänning som hon hade i idolfinalen, den glittriga blåa tuben me want,, får se om vi ses ute i vimlet;) då har jag förhoppningsvis den på mig. XOXO

Klänning: Top shop
Skor: Zara
Armband: Åsitas


Länkar:
-----------------------------------------------------
Barbeque Steakhouse & Bar
Kungsgatan 54
111 35 Stockholm
http://www.bbqsteakhouse.se

Kommentarer
Postat av: Pinsamhetsbloggen

Tycker du om att skratta? Vill du ha lite reklam för din blogg? Gå då in på denna blogg: http://pinsamhetsbloggen.blogg.se, läs alla de pinsamma historierna och skicka in en egen. Länkar gärna till just DIN blogg, när du skickar in en egen pinsamhet. Du får även vara anonym om du vill. Ta en kik!

2008-12-14 @ 23:11:21
URL: http://pinsamhetsbloggen.blogg.se/
Postat av: Sofia

Fin blogg du har :D

2008-12-14 @ 23:12:41
URL: http://sofija.blogg.se/
Postat av: caroline

ååå tack så hemskt mycket!!!! Det värmer vill ja lova!!!=D Hoppas du kommer att uppskatta mina inlägg.. XOXO

2008-12-15 @ 06:24:43
URL: http://missfashionfreak.blogg.se/
Postat av: Mischka

hehe tack så mkt:) vet du om den går att beställa online? annars ska jag gå till någon butik för att ändå ta en närmare titt på den:)

2008-12-15 @ 12:37:52
URL: http://miischka.blogg.se/
Postat av: Mischka

åhh tack så mkt för tipset! jag ska kolla upp det:)

2008-12-15 @ 21:17:33
URL: http://miischka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0