Riktiga vänner!!

Växer inte på träd, utan det är dom som man vet att man kan lita på, dom som tröstar en när man är ledsen. Dom som gläds med en när man är lycklig, dom som man kan prata med allt om och dela allting med!! Det är få förunnat att ha ärliga vänner omkring sig som tycker om dig för den du är! Och omvänt också förstås=) 

Det ska bli så underbart att flytta närmare min allra allra bästa vän som är med mig i allt, och jag är med henne i all!! Tack bejbi för att du finns vad skulle jag göra utan dig??? 

love u cupcake=)

Självförtroende.

Varför ska det vara så svårt?? Särskilt för oss tjejer Att tro på oss själva och att inte hacka på andra??? Nästan alla mina läsare är underbara och skriver jättegulliga kommentarer, men sen finns det ju vissa idioter som bara skriver korkade kommentarer bara för att dom är avundsjuka. Jag kanske ser ut som en bitch men jag är lika snäll som en nallebjörn, man får gärna ha en annan åsikt men inte innan man känner någon!.jag tror att det är mycket pga det vi inte klättrar lika snabbt i karriärstegen som män, för dom måste inte backstabba och snacka skit för att nå upp till toppen. Jag, och jag vet att vi är många  många fler kan ju vara glada att vi inte har så lågt självförtoende att vi måste klanka ner på andra för att själva må bättre, jag tror snarare stt det är tvärtom och att man mår väldigt dåligt! Detta gäller massvis av bloggar och bara det verdagliga livet, sånt som man hör och ser, och när man dessutom inte ens kan stå för sina åsikter utan försöka slingra sig det är ändå värre.
Jag har sagt det förut och jag säger(skriver) det igen Kärlek!!! det är det vi ska ge och få mer av i år inte hat=)


 Det som verkligen gör en lycklig djupt inne i själen är inte materiella saker, det är inte att gå ner dom där 5 kilona, utan det är att faktiskt tro på sig själv och att man duger precis som man är!!! För om man inte själv tror på sig själv varför ska någon annan göra det då? Vår största fiende är VI själva, man kan mycket mer än vad man tror, man måste våga för att vinna och det stämmer verkligen. Så tjejer 2009 slutar vi att skylla våra misslyckanden på andra och tar tag i våra liv istället, det ska i alla fall jag göra.
ja å Clara posar=)


pussar å kramar///missfashionfreak

090128

Fan då, jag är ständigt trött den här vintern det är helt sjukt! Nu börjar jag förstå hur mycket sol vi egentligen behöver...För även om jag sover en full natts sömn så känner jag mig aldrig sådär ordentligt utvilad ni vet.
Och idag är jag ledig men jag kan absolut inte ligga på latsidan för det, först ska jag in till stan och luncha med Madde mys pys, för hon ska skriva ut vårt skuldebrev så vi kan betala handpenningen på vår fina lägenhet. Direkt efter ska jag till sollentuna hem och säga upp vår hyresrätt så vi slipper att ha 2 hyror alltför länge=)

Och på eftermiddagen blir det simmning och matlagning kanske något gott asiatiskt mums.... Det sjuka är att när man tränar känner man sig så förtjänt av massa godsaker, och kruxet är ju att dom också ska bort för att få resultat;) så det får väl bli lördags godis för mig istället.
gott gotti gott gott!

Dagens skönhets tips!




Hej alla söta!!! Jag har hittat åtminstone en underbar consealer wohoo... det är crap hela vinter halvåret om man inte fuskar sig brun, för hur mycket vitaminer å vatten man en dricker  så dyker dom mörka ringarna upp som ett brev på posten.  Men nu har jag  jättebra tips till er där hemma:

Steg 1) koka upp lite vatten och lägg i två tepåsar (helst grönt te) det är mest avslappnande och lugnande för blodcirkularionen, OBS lägg på dom när dom svalnat;-) blunda och slappna av i ca 10 minuter. Man känner verkligen en skillnad och man slipper påsar under ögonen.

Steg 2) lägg på en skön ansiktsmask som passar just Din hud! själv föredrar jag Honey & Oat 3 in 1 Scrub Mask ifrån body shop den är underbar och mjukgörande, samtidigt som den rensar bort dödahudceller. Perfekt!

Body Shop Honey & Oat 3 in 1 Scrub Mask (165;-)

Steg 3) som sagt för att få ett fint resultat måste man ha en bra grund kära vänner=) och en bra concealer som döljer det som inte går att reparera i vintermörkret, förut använde jag jämnt Touche eclat ifrån YSL, men den är alldeles för dyr och för en tredjedel av priset hittade jag en ny ifrån loreal som blir din för 125;- och den täcker där du vill att den ska täcka utan att kännas kakig och tilltäppt. Prova.



L'Oreal Infallible Concealer Golden Beige 140 (125:-)


Inga mörka ringar voila=)

Min dag.

Idag slog måndags ångesten in som vanligt=( inte på grund av jobbet för jag älskar mitt jobb och mina underbara arbetskollegor tack för att ni finns!!! 151 rockar fett, vår interna slogan haha.. 
Utan för att jag som många andra är trött på detta ständiga mörker fy fy å lite tvi, jag vill ha solsken å bruna ben å mumsig mjukglass!! Istället vaknar jag upp i ottan för jag skulle åka hemifrån tjugo i sju, släpar mig upp i sängen å ut i regn å blask, börjar bli lite enformigt nu eller vad säger ni?? En sak förutom min goda morgon latte för tjugo kronor gjorde mig på vääldigt gott humör igen=) på lunchen var jag å Katja och strosade runt lite i olika butiker när jag sprang på en jätte-fin väst med nitar, så jag slog till direkt sååå himla snygg. 
Efter jobbet har jag storhandlat mat för massor av pengar med papi som var snäll nog att ta med sig flyttkartonger till oss så nu börjar det verkligen kännas att vi ska flytta, det är ingen dröm!!=)

pussnattis å papi!!

När jag kom hem.....

Väntade en överraskning som hette duga=) det är verkligen så att små gester är mycket viktigare än stora dyra saker. Min sambo som skulle ut å festa igår vilket jag praktiskt taget tvingade honom till, för att man behöver bara vara ensam ibland. Hade lämnat blommor i en vas med ett skrivet kort som var hur gulligt som helst jag blev så glad att några tårar trillade ner för min kind.... Och det som berörde mig mest var orden han avslutade kortet med: ser fram emot nästa steg tillsammas med dig borta i Täby, älskar dig=D 
Och en sak till disken var diskad och jag hade jobbat då blir man ju så glad,, så hellre en tanke å några fina rader på ett kort än en dyr å onödig present en gång om året!!! Här är dom fina blommorna å det gulliga kortet var ju tvungen att ha lite bildbevis;)

ja å darling=)

Lördag.

Nu är det snart lördag å jag jobbar heela helgen, men jag är så himla glad för idag skrev vi på massor av papper säkert 50 aotografer i alla fall, och köpte vår första lägenhet=)
Känns helt underbart och jag kommer nära min bejbi också me like, så CM nu får du hålla hårt i Madde för här kommer jag!! Killen som vi köper av flyttar till the land down under (Australien) å plugger, och han verkade faktiskt lite ledsen över att sälja sin lya, men tänk vilken chans att bara dra till ett annat land å plugga sådär. Och efter alla snabba beslut och allt trix å fix den här veckan så måste jag villigt erkänna att jag är helt slut faktiskt, men nu när allt är klart kan man pusta ut lite igen så puh;)

Och vet ni jag beställde 2 super fina klänningar på asos.com idag i härliga karamellfärger, svart i all ära men nu är det snart vår å soligare tider mmm..

såå sexig vit klänning.

å en jättesöt enkel lila tub.


Godis för ögonen.

Jag var inne på make-up store häromdagen i love!!!!! Alla söta förpackningar å fina färger gör mig så köpsugen, och ett stort plus är ju att deras ögonskuggor å ögonglitter slår alla andra märken hårt=) 
En ögonskugga räcker ju i evigheter för att det är så mycket pigment i. Här är några favoriter som i alla fall jag inte kan leva utan:

glitter eyelinermumsigt gloss

vår nya lägenhet=)

Gissa vad vi ska göra imorgon (fredag).??? Skriva på och köpa vår alldeles egna lägenhet=) den ligger i täby (näsbypark) och det blev en snabb affär yippie!! ska bli så himla skönt att ha sitt eget att pyssla om och tapetsera och inreda är ju det bästa av allt.
Nu har vi  både handpenningslån och lånelöfte klart och jag är så GLAD!!! så jag vet inte vad jag ska göra av mig själv=)
Här är huset vi ska bo i det är byggt 2006, vi ville gärna ha en ny och fräsch lägenhet så vi behöver bara byta ut den röda fondväggen och byta ut vitvarorna till rostfritt stål, å en bra sak jag har både nära till jobbet å världens bästa Madde.

och så har vi ett sovrum och en klädkammare smacka upp lite fondväggar 
å mysig belysning så voila har vi ett drömhem!! kommer självklart med massa
bildbevis på resultatet senare..

puss&kram



Dagens outfit.

Idag är det torsdag och en helt vanlig sådan, för igår var det kramens dag!!!! hoppas ni kramades extra mycket nu, för något man aldrig kan ge eller få för mycket av är KÄRLEK=) 
Jag hittade dagens outfit igår som i alla fall jag gillar. Enkel å lite casual men ändå väldigt snygg, jag personligen skulle valt ett annat halsband men annars är allt jättefint, meningen är ju inte att man ska kopiera rakt av precis som med modevisningar.

kläderna kommer ifrån forever 21...

KRAM missfashionfreak

Christian the lion!

Första gången jag såg det här klippet blev jag så berörd att jag faktiskt fällde en tår eller två, det finns nämligen inget jag älskar så mycket som djur, och dom är så mycket smartare än vad vi tror. Det är bara att slå på animal planet eller kolla in det här klippet som jag kan titta på om och om igen......
Så får man det bekräftat varje gång så check it out;) tror och hoppas att ni kommer gilla det lika mycket som jag=)



Visst är det underbart!!! särskilt blicken som Christian "lejonet" får när han ser dom
 för första gången i det vilda, rysningar.

KÄRLEK!

På jakt efter ny lya..

Idag började jobbveckan efter en skön helg, å igår satt jag å min kära sambo fastklistrade framför hemnet.se som numera är vårat hem=) där drömmer vi oss bort och önskar att just där kommer vi att bo om några månader. 
Och idag var det dags vår första visning ever!!!! Vi har hittat massvis med fina lyor men det är svårt att hinna springa runt på alla visningar kors å tvärs så idag bestämde vi oss för att kolla in en 2:a på hammarbyhöjden nyrenoverad å fräsch nära vatten å natur men ändå bara 10min till city perfekt!!!



Men det uppstod lite problem, jag åkte ifrån jobbet å visningen skulle börja kl 18, men när vi kom dit så berättade en snäll kvinna som var med i föreningen, hon försökte tom få tag på mäklaren så hon var verkligen hjälpsam det finns hopp=) Men ni kan aldrig gissa varför visningen var inställd,,,, bara några timmar innan vi var där hade någon/några brytit sig in via baksidan å tagit alla nya fräscha vitvaror helt sjukt!!! Men vi letar vidare på onsdag är det dags igen.

puss&kram

bakis..

Igår var verkligen en superkul kväll med vännerna=) jag å min söta madde började med middag å allmänt fix, och jag har ju tagit ut mina extensions för att låta håret vila ett tag innan jag börjar om igen så jag kände mig som skallepär men annars var allt på topp!! Gott sällskap rolig förfest, bra musik och vin mums,, har bara lite ont i håret idag inte alls farligt faktiskt=)  Och Anna tack för att vi fick våldgästa din lägenhet!!! det var jättekul.

Jag brukar alltid ta taxi för det är så skönt att slippa frysa och komma hem på en gång men Madde skulle sova hos mig så vi bestämde oss för att ta nattbussen istället, å fy nu förstår jag verkligen varför taxi är så bra!!! Massa puckon som skrek å levde rövare när allt man ville var att ta en liten nappa, vi kom hem runt fem och störtade direkt i säng, christian fick ta soffan å jag å madde dubbelsängen;) vi var dessutom tre i sängen för min kära kattbäbis Donna sov emellan oss.
Töt va????
donna och paris

Jag glömde nästan att berätta att först gick vi till soap bar för att det var gratis inträde å brukar vara bra folk där men jag å Madde fick klaustrofobi så vi gick till sture istället och vi hade verkligen kul dansade all night long. Men mitt i allt trevligt började några killar bråka om oss varför vet jag inte för vi har båda sambos så vi var inte involverade. Vi gick därifrån istället å lät killarna reda upp det där=) kvällen slutade bra och nu har hon åkt hem till sitt så jag tänkte slänga mig i soffan med chipspåsen...

:

XOXO// missfashionfreak

idag blir det fest;)

Idag är det lördag igen sweet för jag är ledig hela helgen, sov ut riktigt ordentligt idag mys pys. Och åt en mumsig frukost med "äkta" varm choklad,, och snart mina vänner kommer min bejbi Madde så ska vi göra oss redo inför utgång ikväll, det ser jag verkligen fram emot återkommer med bildbevis sen.

Men först blir det lite matlagning och min hun har med bag in box och jag har köpt lite rosa mousserande haha...Så nu återstår bara att fixa ihop en bra partyskiva sen kör vi....




Pipparkaka?? Någon??

Jag var inne å surfade lite och stötte på en jätte rolig sak haha.. Det var ett klocklrent julklappstips till nästa år, "pipparkaksformar"  istället för den traditionella bocken och grisen, så har  coolstuff.se hottat upp pepparkakorna lite..  Det är olika ställningar som formarna här nedan visar:
Och varför vänta till nästa jul man kan ju göra mördegskakor så man får skratta lite på fikarasten redan imorn=) 

229kr coolstuff.se

Stilikon.

Idag är det onsdag och jag är ledig, välbehövligt för nu har jag jobbat 6 dagar på raken. Just nu är min sambo ute och handlar god frukost färskt bröd, mumsig juice å äggröra love it.

Jag tittade ju som sagt på satc igår och insåg en sak som jag iofs vetat länge, det står ju alltid i alla "modemagasin" om stilikoner hit å dit. Enligt mig är en stilikon någon som vågar sticka ut som tar på sig det han/hon gillar och säger: här är jag!! Absolut inte någon som får kläderna valda av en stylist, eller vad tycker ni?? Så min slutsats är att Sarah jessica parker är den främsta stilikonen även som sin rollfigur i satc. För jag läste en artikel jag tror att det var i Elle där berättade hon att visst hon hade en stylist som hjälpte henne i satc men dom arbetade tillsammans. Det märks att hon har ett genuint intresse för kläder och älskar att exprimentera och det är stil mina vänner=)
Om min plånbok tillät skulle jag gå klädd precis som henne och helst äga hela hennes kollektion med manolo blanics...
För min "mr big" har jag ju redan=)
                manolo blanics

Satc 1-6.

Jag insåg igår när jag slog på teven vilket crap dom visar just nu fysh, jag zappade runt men hittade inget nada zip att vila ögonen på efter flera timmars tvättande. Men ikväll kära vänner då slutar jag sent och sen ska jag krypa ner med en kopp varm choklad under min mysiga filt och titta på sex and the city heela natten=) blir aldrig trött på det.

puss&kram//

Omhängning.

Idag på jobbet är det dags för mig att hänga om, jag bara älskar det, det blir ju så himla fint och städat. Nu har det kommit massor med fina vårnyheter och härliga färger så det är bara att gå in på närmaste H&M butik och inspireras=)
Här är några av sakerna jag inspireras av i vår:
Kommer med mera fräscha nyheter i eftermiddag XOXO/ missfashionfreak

                  


God morgon på er=)

Nu är det söndag igen, det känns som om det varit söndag å helg hela december så man/jag är helt veckovild=)
Ska faktiskt bli skönt med lite "vanliga" veckor och mer tid för bloggen och mina underbara vänner!!!! 
Snart ska jag åka till jobbet och nu hinner man faktiskt pyssla och göra lite fint också efter allt riv i julas.

puss å kram på er nu ska jag hoppa in i duschen.




Nu är man hemma igen....

Hej alla glada, jag har varit hos mami och hälsat på, hon bor låångt upp i Sveg ca 15 mil norr om Mora. Vi har haft det jätte mysigt och bara pysslat om varandra. Men huga vad kallt det var!!! en utav dagarna var det runt -30 så när man skrattade frös kinderna fast haha. men som ordspråket säger det finns inet dåligt väder bara dåliga kläder. 
Gissa vad jag optimistiskt nog tog med mig?? pumps inte så praktiskt tur att jag hade stövlarna också. Som tur var så tillrättavisade mamma mig och rådde mig att ta stövlarna smart val. 
Dessa skor hade jag tänkt strosa runt i snödrivorna i:

så snygga mina nya favoriter!!!!
                                                  dom här skönheterna kommer ifrån top shop  
                                                  och kostar 1099.-

RSS 2.0