Småland here i come!

Jag ska till mina hemtrakter nu nästan en hel vecka med bara mys och min underbara släkt!!! Som vanligt så måste jag ju klämma in lite fest för det är bluesfestival därnere i helgen=D Kanske inte nösvändigtvis min musiksmak, men det är så kul alla samlas å umgås och dricker en eller kanske två drinkar för mycket;)

Hoppas ni får lika kul som moi i helgen kommer såklart sakna mina bejbisar och Madde men lite abstinens är bara nyttigt:

PUSS å KRAM bejbs så ses vi i småland!
hihi

Shoes!!!!!!! The love of my life!!

Jag har beställt och väntar otåligt på ett par skor ifrån top shop förhoppningsvis kommer dom imorn... Det är såå bra att beställa skor på deras hemsida för trots att man betalar frakt ifrån London så tjänar man flera hundra per par mot vad skorna skulle kostat i butik me like!


mina ögonstenar ifrån topshop!!!! fierce

20090510

God eftermiddag alla söta!! Skrev ju för 2 veckor sedan att jag skulle lägga in bilder från maddes å min galna kryss=)
Men vad säger ni dears bättre sent än aldrig...?? 
 
När vi väl var på kryssningen så råkade jag göra den klantigaste saken ever, när vi hade tagit massa roliga bilder så skulle jag radera en charmig bild å då råkade jag radera alla som vi hade tagit!! När jag gråtit en liten skvätt så tog vi några nya å här är resultatet:
vackra Maddealways coca cola;)glassigt!dagen d!

Vi kände oss så duktiga för trots att vi inte kom i säng förrän kl 5 så var vi uppe och åt frukost kl 9 nästan lika fråscha som kvällen innan;)

pussåkram 

Outfits=)

Kom på att jag skulle lägga in lite outfits oxå denna underbara onsdag.. Har varit lite smådåligt med det mesta nu, men äntligen börjar vi komma iordning med allting och man kan börja andas ut igen puh.

klänning monki, klänning gina, skärp topshop pappa min privata;) love.

Hoppas ni fått lite inspiration blir jätteglad för kommentarer! PUSS

Mamma var på besök!!

Det sorgliga med hela kråksången var att hon bara kunde stanna 1 dag den här gången buhu.. Men det är bättre än inget=D Vi hade kram å pusskalas igår när hon kom och så åt vi mumsig middag och tittade på satc filmen. Kan inte få nog av den galet, 

Sen var vi tvungen att skönhetssova så att vi skulle orka att åka in till stan å sommarshoppa, hittade massa fin fina fynd som jag kommer att visa bildbevis på hihi., skulle velat hitta en kofta att mysa runt i sommar men jag tror att jag hittade i princip allt utom det.
Sen åt vi god lunch på al forno, sen var mamma tvungen att brumma iväg upp till Sveg igen zzzzzz å snyft!!! Men i sommar då kommer vi ses mest hela tiden! Så mami kör försiktigt och kom ihåg att jag älskar dig mest av allt!!

Puss&kram
jag å mami!!

RSS 2.0