Snart så!!

Ibland måste man tyvärr lägga bloggen åt sidan, och just nu är ett sånt tillfälle crap=(. vi sliter stånk å stön med flytten såå mycket att fixa, och så heltidsjobb, matlagning ni vet=)
Så om någon vecka då ska ni få se på tjejen som bloggar!! kram på er så länge sweets!!! Ses å hörs utvilade å glada och för min del även nyinflyttade wiiiiiii!!! Längtar med stort L.

pussar&kramar så länge//missfashionfreak


försovit mig arghh=(

Crap jag har försovit mig jag som hade tänkt lägga upp bilder å massa skoj a ja vad är väl en bal på slottet haha;)
skriver mer ikväll nu måste jag rusa å klä på mig snabbt som vinden, hatar att försova mig!!!!
Man vaknar vet att något inte står rätt till och kollar på klockan tre gånger innan man fattar vad som hänt önska mig lycka till nu=) Å tack alla underbara läsare för era gulliga kommentarer!!

puss å kram.
ring klocka ring;)


Söndag=)

Jag gillar söndagar för jag har så bra minnen av familj och söndagsmiddagar när jag var liten.. Längtar ibland tillbaka det var så okomlicerat och roligt när man var liten.

Idag är det jobb som står på schemat men jag börjar inte förrän kvart i elva så idag blev det sovmorgon skönt och välbehövligt. När jag vaknade och tittade ut genom fönstret var det inte lika kul=( det har snöat en massor fy, jag vill inte ha vinter igen... Vill ha sol och värme å grillat och kubb;)
Eller vad säger ni kära läsare?? Som jag nämnt tidigare så ska vi ha middag idag med pappa och Gilda så jag får ila hem och sätta på kastrullerna, och så ska vi spela sällskapsspel, det är faktiskt ganska skönt att stänga av teven ibland! Trots att jag är en tevejunkie haha;)
Ha en underbar söndag nu bejbs så hörs vi!!
papi å Gilda så fina!!

Thank god its friday;)

Såå skönt med fredag imorn  trots att jag jobbar helg.... Det kan faktiskt vara ganska kul, vi har så mycket folk så helgen bara svischar förbi!! Och i helgen är det packning inför flytten nästa vecka och födelsedagsmiddag med papi och Gilda på besök=) ska bli jätte mysigt: 
Jag å min darling försöker komma på en god meny som vi ska bjuda på=) det lutat åt mina kycklingfile snitzlar med parmesan och hemmagjorda tomatsås med färsk basilika och till efterätt choklad paj med grädde, mumsigt va?? Imorgon är även sista dagen med min härliga galna praktikant Amanda lite tråkigt faktiskt dessa 2 veckor har bara susat förbi GALET!! Nu ska jag slänga mig i soffan med en darling en kopp kaffi och havrekakor så vi hörs imorn snyggingar!!
 
Och en sak till jag har städat och rensat mitt badrumsskåp på massa crap såhär fint blev det;)


pussar&kramar er missfashionfreak;)

Födelsedag!

Idag fyller min darling år, så jag började morgonen med att tyst försöka laga till frukost, jag gick och handlade gott färskt bröd och lagade till hans favorit frukost äggröra å mumsiga mackor med varm choklad.
Sen satte jag blommor i en vas och blåste upp ballonger så att han blev övveraskad;) Snart ska vi åka in till stan och fika med papi när han har slutat jobbet, kan inte gå en dag utan min latte haha;) Grattis älskling du är bäst!!! Ja må han leva ja må han leva osv....
såå smarrigt på moda.

Lite outfits;)

Och så måste jag passa på att berätta om min söndag! Idag är det i och för sig tisdag men bättre sent än aldrig haha;)
Jag mötte upp min söta Madde i stan vi skulle kolla in utbudet och fika mysigt! 
Vi strosade runt där ett bra tag i våra heels och jag hittade en jätte jätte jätte fin chockrosa tubklänning med puff som jag dock inte köpte=( den är ganska dyr och jag måste spara pengar till flytten, så nu får någon annan strutta runt på partyt och se gorgeous ut i den;)

Anyway när vi hade fikat i gallerian så såg vi några mysko killar som spanade in oss, vilket är helt ok, men sen dök dom upp när vi var på din sko, på plattan, och när vi åkte upp för rulltrappan på gina så gissa vilka som stod där?
Ja ni gissade rätt, dom creepy killarna, då började faktiskt det hela bli väldigt obehagligt, så vi sprang ner för rulltrappa och gömde oss, då såg madde att killarn kom ner och letade efter oss men dom gick ut genom cubus så då såg vi vår chans att fly haha, men vänta vi var inte kvitt dom ännu!
Vi hade precis pustat ut när vi såg dom stå vid utgången av Åhlens, vi blev faktiskt riktigt rädda tur att det var dag och massa folk inne i stan, jag fattar inte hur vissa killar tar sig friheten att tro att det är ok att bete sig sådär?!
Sen åkte var och en hem till sitt men vi rigde varandra och kollade så att ingen var förföljd...

Men innan den incidenten så hade vi det jättemysigt och jag shoppade loss lite;) som vanligt...Så svårt att låta bli.
Här är vad jag hade på mig.
kofta mq, t-shirt h&m, "skinnkjol h&m, strumpbyxor åhlens

sjal, linne samt kofta h&m, kjol replay, stövlat friis co.

God morgon i ottan;)

Ville bara passa på att önska mina underbara läsare en mysig start på veckan!! Själv börjar jag jobba jätte jätte tidigt idag, så jag skriver lite skoj i eftermiddaf istället när jag kommer hem ifrån jobbet!
Ska lägga upp bilder på mina nya fynd;) hoppas ni gillar dom lika mycket som jag!!=D 

kram på er sötisar!!
ratadatada;)
jag å min underbara syster!

Glad alla hjärtans dag!!!

Och en massa kärlek önskar jag er alla!!! Jag vill ösa kärlek över min underbara familj som finns där för mig och ställer upp i vått och torrt!!! Älskar er!!! Och till min underbara pojkvän som är med mig i allt! och mina underbara vänner, utan er vore livet ingenting så tack för attt ni finns!!!!=)

Och så vill jag passa på att säga att man behöver inte den 14 februari för att uppmärksamma dom man älskar, det ska man göra varje dag, för man vet aldrig vad som kan hända! Jag ska i alla fall ösa kärlek ur mig hela året. Negativitet är så tråkigt om man har ett positivt synsätt så löser sig det mesta jag lovart=D

Ikväll ska jag och min darling gå ut och äta på en utav mina favorit restauranger Michelangelo i gamla stan mums!!!
Så vi hörs imorn alla underbara!! Och happy valentine puss!
du gav mig ditt hjärta.
sommar kärlek!

tötis!


Sorry.

Jag har inte bloggat på några dagar nu, för det är så mycket med flytten och jag har samtidigt jobbat väldigt mycket=(. Men jag lovar att bättra mig! Jag har haft lite sovmorgon idag så välbehövligt och om några timmar ska jag och Christian åka och kolla på tapeter till nya lyan=) 
Ska bli jätte kul men också lite skrämmande haha, för det är så svårt att enas om samma tapet och vi båda har starka viljor, men der ska nog gå bra! 
finns oo så många...

Önska oss lycka till nu det lär vi behöva haha;)

Free.

Ledig och snart vankas det brunch mums!! ska gå och shoppa lite godsaker att stoppa i magen=) min darling ligger och sussar fortfarande för kan har suttit uppe med en radioshow hela natten så jag tänkte väcka honom med lite mumsig mat och tända lite ljus i snörusket.
Jag tjatar om det hela tiden men jag vill ha vår!!! Men det som är mysigt med kyla och vinter är att man kan kura upp sig i soffan med en bra film å tända ljus utan att ha dåligt samvete som man kan få på sommaren när det är sol å varmt=)


Återkommer med mina senaste inköp i eftermiddag=) ska gå och handla nu!!
puss&kram babes.

Väskan i mina drömmar=)

Gud jag har irrat runt i stora staden i otaliga timmar för att hitta en snygg väska till våren=) men det måste vara kärlek vid första ögonkastet. Blir jätte glad om ni har några tips till lilla mig i jakten!? Här har jag några förslag: Den första kommer ifrån Guess by marciano, och dom två sista kommer ifrån friis co, eftersom alla pengar nästa går till flytten vill jag inte lägga mer än 1500;- 

puss&kram 

.

God morgon.

God morgon sovit gott? Det har jag men alldeles för få timmar vill sussa mer nu=). Men min morgon har varit härlig i alla fall, jag har haft massa mys och bus med min söta katt "Donna" han väckte nämligen mig i morse genom massa pussar på munnen, så själva väckningen var helt helt klart topp 10.
Jag är fortfarande lite små täbbt=D i näsan men annars är allt på topp!! 
Jag ska ta hand om en praktikant på jobbet idag och det ska bli jätte roligt!! Hoppas att hon också tycker det: Lovar att jag ska göra mitt bästa för att hon ska trivas.

Sen hade jag jätte härliga drömmar inatt också om sol och värme åh så härligt!!! Vill ha nu, men i sommar då är vi förhoppningsvis klara med lägenheten å så blir det en tripp utomlands med Madde och Cm.
Nu ska jag hoppa in i den varma duschen men vi hörs ikväll!!
sommar!!
Puss&kram sötnosar!!

Barbie 50 år, ja må hon leva!

Min stora idol barbie fyller ett halvt sekel idag!!! Så grattis, hon har varit med mig många många timmar när jag var liten, vi höll ihop väldigt länge faktiskt så jag kände att jag var tvungen att gratta henne på hennes stora dag haha;)
Med glimten i ögat förstås, man jag minns när man var liten och åkte till OBS i kalmar, för japp jag är så gammal att coop inte hette coop utan obs=) 
Varenda gång vi var där tjatade å tjatade jag till mig en ny barbie, pappa orkade inte tjafsa så till slut fick jag som jag ville och det har resulterat i många barbies vill jag lova. Och tyvärr tror jag att hon har väldig stor skuld i hur vi ser på kvinnoidealet idag=( men just i det här inlägget fokuserar jag på Grattis!!! 
Så blir det fortsättning följer när hon passerat 50 "stackarn;)

barbie?Viktoria silvstedt?

Panik!

Hej alla kära läsare!!! Igår hade vi ju som sagt vår inspektion här hemma, farbröderna som skulle komma hade sagt att dom skulle komma innan nio, men kvart i åtta ringde det på dörren arghhh;) där stod jag i blött okammat hår och min vackra sovtröja haha=) jag rusade in och väckte min sambo med orden:
 -Dom är här nu!!! gå upp!! 
Så gick jag till slut och låste upp dörren, dom skulle sätta upp en ny kontakt också så vi var tvungna att stänga av elen en stund. Men crap tänkte jag för jag skulle ju blåsa håret innan jag rusade till tåget som skulle gå 08:32, jag gick rinut som en osalig ande eftersom jag inte kunde se vart mina kläder var eller blåsa håret grrrr;) 
Själva inspektionen tog bara 10 minuter och sen var dom klara så uppenbarligen var dom nöjda med oss puhh. Jag hann med ett senare tåg och min viktiga caffe latte så dagen blev bra i alla fall. Nu ska jag snart göra mig redo för att åka in till stan och fynda lite och fika med Madde, så vi hörs ikväll bejbs!!
min lilla plutt gillade inte heller farbröderna





 puss&kramis

Skönhetssömn zzzzzz..

Dags att gå och ta igen lite skönhetssömn=) har inte blivit mycket till sömn den här helgen, vi har fejat å städat som aldrig förr. Vi har städat så hårt att jag till och med fått nasty eksem på alla knogarna grrrr;) 
Detb kliar som aldrig förr, måste få tycka lite synd om mig själv haha. Jag började tidigt i morse klockan ringde 5 och jag rusade upp och fixade iordning mig, jobbigt med tidiga mornar.

När jag kom hem efter jobbet så lagade jag kycklingfärssås med spaghetti och permesan och slog mig ner framför simon och thomas jag älskar, älskar det inredningsprogrammet dom får gärna komma till vår nya lägenhet och trolla lite;)
Här är deras ursöta hundar, poter och percy me want!! Pussar å kramar på er nu och natti natt:



Inspektion.

Idag håller vi på och flyttstädar fast det är en hel månad kvar innan vi blir Täbybor, vi ska nämligen ha inspektion på tisdag=( då kommer en gubbe och kollar om vi måste betala någon reparation till Sollentunahem.
Men det vägrar jag, nu har vi bott här i tre och ett halvt år, så lite tavel hål får dom väl räkna med! Och vår hyra har ju inte direkt varit billig så den borde ju täcka nånting eller vad säger ni??
Det är inte lätt att vara vuxen haha.... Och igår kära läsare började jag att gå igenom mina garderober och det var inte alls kul fy f-n vad mycket grejer jag har samlat på mig ojojo. Kanske kommer med bildbevis på röran sen om jag vågar;)

En sak som fick mig på väldigt gott humör i morse var era gulliga kommentarer och min darling som hade lagat en smarrig frukost så vi skulle ha ork att städa heeela dagen.
mumsigt

Ha en underbar söndag så hörs vi senare, puss&kram!!!

RSS 2.0