strawberry!

Trodde i min enfald att våren kommit för att stanna men icke.... Ikväll trotsar jag å Madde vädret å går ut å festar ska bli såå kul längtar.....Var såå länge sen det var festande för min del har varit så mycket med allting att jag inte ens hunnit blogga fy haha;) 
Ska lägga upp bildbevis på min fin fina rosa tubklänning senare, nu blir det frukost som står på schemat ha en underbar lördag!! Så ses vi på stan!

kram å puss//missfashionfreak
min favorit strawberry daquri mumma.

Grattis!

Grattis på 30-års dagen världens bästa syster yster önskar lillstrumpa=) cini bikini ja vem av oss du vill haha..
Jag å min syster har varit med om massa tillsammans och delat både glädje å sorg, det tråkiga är att vi bor så långt ifrån varandra annars skulle jag trakassera henne jämnt;)

Så tack systra mi för alla underbara stunder med mycket skratt, hoppas din dag blir underbar trots att inte jag är där med ballonger och terpentiner hihi..

Så denna blogg är till dig!! love u!! pussar&kramar//cina
vackra syster!!sexiga va?=)

Tapeten med stort T!

Här är bildbevis på skönheten som vi inhandlade igår, kostar en hel del men man ska ju trivas i sitt eget hem så vi tog den=) 995:- per rulle men det är den definitivt värd. Vi ska ha ett lila färgtema kan ju inte sticka under stolen med att vi inspirerats lite av simon å thomas.
Här är den:

fears va???

Nyinflyttade=)

Jag har så mycket att ta igen när det gäller bloggande ojojoj;) men vi har som sagt varit busy busy. Förra lördagen bar flyttlasset av till Täby, vi har packat upp en hel del nu och det känns jätte bra!!!
Tyvärr har jag gått och fått maginfluensa men det hindrar mig inte ifrån att måla så jag ska lägga upp en före och efter bild på vårt förhoppningsvis fina resultat!! Håll tummar å tår för mid nu darlings.
Ska gå och fylla på med lite energi innan vi börjar, men jag kommer med bildbevis ikväll=)

puss&kram


RSS 2.0