Jul jul strålande jul=)

Ursäkta att jag inte uppdaterat min blogg på några dagar men det har ju varit julfirande för hela slanten. Jag har haft det såå underbart mysigt åååå=) Egentligen skulle jag och min sambo åkt till hans mamma med familj och firat jul, men vissa omständigheter gjorde att det blev ändrade planer. Så vi styrde kosan hem till min älskade papi istället som bor i hus söder om Stockholm, och han hade även hämtat upp min söta lilla farmor ifrån småland.(Där jag kommer ifrån) och vi träffas tyvärr alltför sällan.
Jag och min kära pojkvän är alltid ute å handlar julklappar i sista stund som alla andra fysh;) vi sprang den 23:e som yra höns å letade klappar så att alla skulle bli glada å nöjda. Men vi som klarar press å stress väldigt bra, lyckades inte alls bra i julstressen vi fick hjärtklappning båda två som 2 pensionärer; så vi var tvungna att sätta oss och dricka varsitt glas rödvin för att lugna ner oss galet haha.
 
Allt blev som tur var lyckat till slut, och det har blivit massor med mumsig julmat!! Jag å sambon min var husliga och bakade lussebullar med mandelmassa och lagade små småländska kroppkakor, såna som man steker, sjukt smarrigt. Så det blev lite knytkalas i alla fall. Nu blickar vi mot nyår kära vänner=) då blir det åka av. XOXO/ missfashionfreak


Jag och min farmor sitter och myser innan  middagen! :)
jag å farmor=)



 jag å min darling



granen!!!!

Nyårslöfte..

Varje år så pratar alla om sina nyårslöften, det som utlovas mest är ett rökfritt och smalare samhälle;). Men hur många håller sina nyårslöften?? Handen på hjärtat? Inte så många men det känns skönt att verkligen lova något som man just för stunden tror på, det finns ju alltid ett nytt nyår runt hörnet.
Jag själv brukar inte hålla mina nyårslöften tyvärr "gråt" därför har jag tagit ett moget beslut i år haha; att jag bara ska älska mer och visa det!!!! Mitt löfte gör mig lyckligare och förhoppningsvis dom jag älskar också;) ni vet vilka ni är!!!!  För en sak är säker älskar man någon ska man visa det! Och säga det, det är inte alls svårt faktiskt och det är helt realistiskt. Plus en viktig detalj till gällande mitt löfte,,, jag ska älska mig själv mer också! För om man glömmer bort sig själv och bara ger och ger så drunknar man till slut kom ihåg det=) puss på er//missfashionfreak

Och här är min mamma!!! Hon betyder allt för mig!!! Hon är världens bästa puss på dig mami=)



Måste skärpa mig=)


(bild 1:tröja H&M 129kr                         ( bild 2: tröja MQ 299kr    
rosett gina tricot 99kr                               tubklänning trend 398kr
kjol H&M 198kr                                          skärp zara 299kr
skor topshop 1099kr                                skor H&M 298kr

Min optimistiska ådra talade, å så tänkte jag att jag skulle ha dagens outfit varje dag å ta lite roliga pics;) Dels för att dela med mig av mina tankar om mode men också för att inspireras av er kära läsare!!!!
Men saken är den att jag har jobbat å jobbat å jobbat lite till, fast jag har tagit lite bilder som ni ska få se här med min alldeles nya kamera!!!! Och lite assistans ifrån min kära sambo.
Och vet ni vad jag gör just nu?? Längtar till julafton.......Ska bli myspys att träffa släkten med massa smaskig julmat som sällskap yummie in my tummie=p

Färgning på hög nivå=)

Det har varit en minst sagt händelserik dag. Det började med att jag gick upp i ottan och drack sjutton liter kaffe för att vakna upp så jobbigt med detta mörker arghhh;). Sen när ja fräschat upp mig själv lite åkte jag till jobbet, men gissa vad jag hann med på vägen?? Jo gissa?? Jag hann dricka en latte också mums fillibaba.
Och för er som inte vet så jobbar jag på H&M i täby sen fyra år tillbaka, anyway det blev en rejäl omhängning på underklädesavdelningen där jag håller till. Kul men oj så stressigt!! Nu har vi köp 3 betala för 2  på alla underkläder som ni snart ska få bildbevis på=)
Det är ett måste att vara fin under också, känns så bra å ta på sig nya fina underkläder. 

Och efter jobbet hade jag en myspysig "dejt" med min Madde! Och idag stod färgning allra högst upp på agendan, jag fick den angenäma uppgiften att färga in blonda slingor i hennes bruna hår inte så lätt kära läsare. Men det blev bra=) ska dock lägga i fler blev lite feg å la i för några men men. Efter färgningen blev det pizza och cola syndigt gott, tyvärr.....Och nu sitter ja här och skriver min bejb åkte precis hem till sitt. XOXO/ missfashionfreak.
Titta vilken söt kjol jag har beställt ifrån asos.com!! Den blir den för 349kr.
Den här kjolen blir min och din för bara 349kr på asos.com
Vill ha!!!












Rättvist???

Jag satt framför teven i torsdags å zappade runt lite, å så råkade jag fastna framför S.O.S Gute. För så här i jultider är det ju bara crap på tv;)
Anyway, jag blev både ledsen, besviken och förbannad när jag såg hur orättvist vårt samhälle fortfarande är=(.........Det handlade om en stackars bonde med familj som såg sin ladugård brinna ner till grunden, för brandmännen kunde bara förhindra att branden inte spred sig. Men det som gjorde mig så ledsen var att i ett utav husen var det kvar 100 söta små mjölkkor som givetvis var vettskrämda och råmade hjärtskärande brrrrrr.

Brandchefen tog ett beslut och det beslutet var att det var för riskabelt att skicka in sina mannar eftersom taket kunde rasa in! Det beslutet som istället togs var att kossorna nödslaktades sköts till döds. Men då slog mig tanken att om det varit människor där inne hade dom gått in utan nån som helst tvekan, men det är ju "bara" djur, det gör väl ingen skillnad??  Djur kan inte prata ett språk som vi förstår men det betyder inte att dom är dumma!! Jag måste erkänna att det kom några salta tårar snyft, ja
g säger skämmes!!! Eller vad säger du??

Äntligen har min nya kamera kommit wii!!!!=)

SONY CYBERSHOT DSC-W150 SVART
Hej alla glada=) idag när jag kom hem ifrån jobbet väntade en härlig överraskning i brevlådan...Min kamera som jag beställt på nätet har kommit yippiee!!  Nu kan jag uppdatera min blogg med en massa kul, å ta lite mysiga julpics när ja åker till götet nästa vecka!!! Den gamla har "bara" 3 år på nacken men verkar ha gjort sitt, ingen viadre kaviltet på teknik sakerna nu för tiden men jag hoppas denna ska leva lite längre.. den känns i alla fall mer gedigen med sitt aluminium skal. Den gamla får bli partykamera :P!
 
Det är en sony DSC-W150/8.1 megapixel, p.s den är jättefin! Det var min kära sambo som föreslog den, ja lämnar allt tekniskt till honom. Känns tryggare ja själv lyssnar bara på försäljaren å kommer hem med något dyrt crap som inte alls funkar haha..

Den här skönheten kostade bara runt 1500 kr på dustinhome. Jag ska erkänna att jag spanat in lite andra skönheter på nätet också fy på mig ja som har lite köpstopp;).  För vi får snart inte plats hemma med alla mina garderober, återkommer med bildbevis snart oh lord. Har nämligen börjat hänga massor i hallen också=( jag skulle behöva Carries garderob i sex and the city, helst igår. PUSS på er snyggingar så hörs vi snart igen!!

Tips:
Dustin har sjukt bra priser på digitalkameror just nu och det är så enkelt att handla där, inget fuzz och du har din pryl hemma redan dagen efter. En annan sak som ochså är smidigt är ju att man kan välja själv hur man vill betala, tex faktura. Denna lilla smidiga sake fanns även i andra färger. Men gillar du rött och rosa som mig har jag satt in en länkt nedan till de jag hitta! ;)

Länk till min kamera :
Dustinhome.se/SONY CYBERSHOT DSC-W150
Rosa kamror:
Dustinhome.se/Rosa kamror
Röda kamor:
Dustinhome.se/Röda kamror

The day the earth stood still....

Vilken skit film!Jag bara kände att jag var illa tvungen att recensera den här filmen jag å madde var och kollade på igår. Jag har två ord: inte bra!!! Vi trodde ändå att den skulle vara underhållande med massa coola specialeffekter, å kanske om vi hade tur en fungerande handling, men icke. Jag brukar i vanliga fall gilla sci-fi filmer, men detta var det sämsta jag sett sedan Cloverfield.

Any way, kvällen var ändå super mysig, jag och madde möttes upp i stan efter jobbet och gick och hämtade våra biobiljetter. Å våra magar kurrade rejält vill jag lova, vi bestämde oss för att gå till Barbeque Steakhouse & Bar,(gamla Kickis).

Det var väldigt mycket folk och vi fick vänta ganska länge på maten, men vi blev varnade för det redan i dörren så det var proffsigt=) Men åhh vad det det var värt det när vi väl fick maten yummie!!!! Sjukt mysigt ställe som jag starkt rekommenderar.

Så slutsatsen maten får en stark 4, å filmen får en svag 2. Jag å min "sweet-pie" hade så sjukt roligt till och från bion med vår sjuka humor haha!!

Vet ni vad jag vill ha just nu!!! Alice klänning som hon hade i idolfinalen, den glittriga blåa tuben me want,, får se om vi ses ute i vimlet;) då har jag förhoppningsvis den på mig. XOXO

Klänning: Top shop
Skor: Zara
Armband: Åsitas


Länkar:
-----------------------------------------------------
Barbeque Steakhouse & Bar
Kungsgatan 54
111 35 Stockholm
http://www.bbqsteakhouse.se

Imorn är det lucia!!

Har tänkt lite på vad ens syn på lucia har ändrats med åren hmm.. Och vad har jag då dragit för slutsats, jo när man var liten var det tjo fadderittan upp i ottan å ta på sig sitt långa vita lakan å sin fina elektriska luciakrona, å sist men inte minst allt glitter. Lussa hos farmor med min storasyster innan det bar iväg till skolan där man lussade lite till. Och vad innebär lucia nu?? Inte så mycket mer än en galen utgång men det är inte illa det heller gott folk, men det är åhh så annorlunda. Och senare i livet när man får små egna "lucior" eller "stjärngossar" då börjar allt om igen, lustigt det där;-) Å förresten glöm inte bort idol-finalen ikväll spännande!!! Kevin ta hem det här nu!!!! XOXO// Missfashionfreak

Välkomna till mitt allra första blogginlägg!!

Jag kommer att ta med er på en fantastisk resa i mitt liv, på både med och motgångar. Allt sånt som är livet. Här kommer jag skriva om allt ifrån vardagsstök både på jobbet och hemma, till mode med glitter å glamour!!!

Om mina intressen, och mina fantastiska vänner, tack för att ni finns å särskilt min cupcake Madde;-)

Jag kommer att ha med mycket glädje med massa galen humor, och ibland lite sorg... Ni kommer att få lära känna den riktiga Caroline "miss fashion freak" Hultman bakom alla lösfransar haha.

Det tog ett tag innan jag satte igång, och jag är så förväntansfull hoppas ni kommera att följa min blogg!! Och vädra åsikter tillsammans med mig. Så ja har bara en sak till att säga: Bara älska, gör misstag och ha underbar stunder, men tvivla aldrig på vem du är, vad du har gjort, och vart du är på väg.




RSS 2.0